Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Maatschappelijk werk

Als maatschappelijk werker praten we samen over sociale en maatschappelijke problemen, of problemen thuis of op het werk. Ik help u uw leven weer op de rit te krijgen, en kan u helpen de weg te vinden naar de juiste instanties. Samen onderzoeken we de verschillende kanten van het probleem en zoeken we naar oplossingen.

Wat doet een maatschappelijk werker?

Maatschappelijk werk is bedoeld voor personen die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven. Ik ondersteun mensen bij het oplossen van en omgaan met problemen in het dagelijks leven of op het werk. Dit kan zowel van korte als van langere duur zijn. Huurschuld of werkloosheid kunnen redenen zijn om hulp te vragen, maar bijvoorbeeld ook opvoedings- of relatieproblemen. Ik help de cliënt door inzicht te geven in de problemen, en ook nieuwe vaardigheden aan te leren waardoor de cliënt zelf de problemen leert op te lossen.

Wilt u meer informatie? Neem dan via het onderstaande formulier contact met mij op.

 

 

Samen verankerd in de maatschappij

Meeuwis MW
Copyright © 2024 Meeuwis MW
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren